Leta i den här bloggen

söndag 14 november 2010

Vilken fest

Bussen gick 17.45 från Resecentrum och tog oss till VMAs höstfest! Det var mycket god mat, potatisgratäng med kyckling och därefter kaffe och fika. Efter middag och fika togs alla bord undan och det var dags för dans på hög nivå! Med mjölat dansgolv kunde det inte bli något annat än bra;). Nattamat kom fram vid elva, halv tolv och bestod av frallor med ost och gurka.. vilket gjorde att vi kunde fortsätta dansa med extra energi i kroppen!

01.15 gick bussen åter in till stan, det blev utgång på Depå som är nyöppnat i Kristanstad. Mycket roligt folk och en hel del dans kan man säga! När det var slut vid 03.00 gick jag, Adam och Stoffe till Burger King för att få i oss en massa snabbmat. Det var välbehövligt efter alla kalorier vi gjort av med på dansgolvet, haha.
Vi åkte hem med Robin Cederberg. Sedan bjöd Emanuel till efterfest och jag, Adam, Löken, Daniel Nicklasson tackade inte nej... Lalla Löken stod såklart för underhållningen, ja vi skattade nästan ihjäl oss när han berättade om alla dessa sanna historier... 06.00 då mina ögon knappt kunde hålla sig öppna fick vi äntligen sova.

Vi vaknade runt kl 1 idag och nu har vi ätit rostmackor och druckit juice. Eftersom att det är fars dag, så ska vi kl 16.00 äta mat på kajutan i Hörvik med Adams släkt. Därefter bär det av till min pappa och lämna paket för han fyller nämligen år idag! Grattis Pappa!!!


Här är Manfred som stod för efterfesten;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar